Ade Monera

Ade Monera

Ade Monera comença a fer dansa desde ben petita amb estils com Street Dance, Funky i Hip-hop. Però ben aviat descobreix que hi ha molts altres estils en que es pot formar i s’aventura amb classes de dansa clàssica, contemporania, flamenc i técniques d’interpretació. Per completar la seva formació cursa la Formació Professional de Dansa per a artista / coreògraf / intèrpret al Centre de Danse James Carlès a Toulouse, França. I tot seguit, torna a Barcelona per titular-se en el Grau en “Coreografia i Tècniques d’Interpretació de la Dansa” al Conservatori Superior de Dansa de Barcelona (Institut del Teatre).

Durant aquesta trajectòria acadèmica comença els primers pasos en el món profesional com a pedagoga i com a coreografa, destacant les classes de Contemporani, Ballet, Hip-hop i Jazz a Centrescenic i a altres escoles de la provincia de Tarragona. A més de crear i/o coreografiar grups com Involución, EMOTiON o Black Dance.

Actualment dirigeix ADELE, la seva pròpia acadèmia a Tarragona on imparteix classes per a totes les edats i és directora i coreògrafa de la CIA 3Points, la cual ha col·laborat i actuat en diverses ciutats europees com ara Liverpool, Manchester, Edinburgh, Amsterdam, Dublin, etc… amb l’Associació Cultural XXL per projectes d’Erasmus.