Ade Monera

Ade Monera

Ja de ben petita va començar fent patinatge artístic i aeròbic de competició, fins que les danses urbanes es van creuar al seu camí. Des de molt joveneta ja va començar a donar classes de funky i modern.

Al 2008 entra com a professora de Hip Hop a Centrescènic, Escola de Dansa i Teatre de Torredembarra on troba a Creu Àlvarez que l’animarà a posar-se seriosament amb la tècnica de dansa (clàssica, contemporània i flamenc) i obrir-se així portes en el món artístic.

Al setembre de 2010 va cursar la Formació Professional del Centre de Danse James Carlès a Toulouse, França, obtenint també l’EAT (Examen d’Aptitud Tècnica) en la modalitat de dansa contemporània.

Al 2011, després de la formació a Toulouse, va ser acceptada al Conservatori Superior de Dansa de Barcelona on actualment està acabant els estudis de ‘Coreografia i Tècniques d’Interpretació de la Dansa’.

Paral·lelament a la pedagogia, és creadora i directora artística de ‘3Points… Dance Arts’ des de 2011, grup que neix de l’Associació Cultural XXL participant i col·laborant amb ‘Brouhaha International’ del Regne Unit, viatjant un cop l’any a fer espectacles.

Actualment és professora de Dansa Contemporània i Modern Jazz a Centrescènic, a més d’ajudant i repetidora de la mateixa directora, Creu Àlvarez.