CENTRESCENIC

Creu Alvarez

Ballarina de la CIA. del Gran Teatre del Liceu de l’any 1.972 a 1.983. Paral·lelament va formar part de la primera CIA. formada a l’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona i col·labora amb la CIA. l’Òpera de París. La seva carrera va ser interrompuda per una lesió irreversible que no li va permetre continuar en la seva categoria professional. A partir d’aquest fet va treballar diferents tècniques com el Alexander, D.F.A., Rolfing que la va portar a ampliar els seus coneixements anatòmics obtenint la titulació com a Reflexóloga, Linfoterapeuta, Quiro-Massatgista, incorporant tots aquest coneixements a la seva tasca pedagògica treballant a les millors escoles del país: Institut del Teatre (taller de5è. Curs clàssic), Institut Coco Comín, Eulàlia Blasi, Universitat Politècnica, Directora de l’Estudi Internacional Ilenia Vilar d’Eivissa. També ha coreografiat junt amb Ferran Castells “El somni d’una nit d’estiu” i “La Verbena de la Paloma” de Calixto Bieto entre d’altres.

Des de l’any 2010 col·labora en l’organització i és professora del Certamen Internacional de Danza Ciudad de Barcelona, al costat de Julio Bocca, Héctor Zaraste, Hansel Cereza, Lola Greco, Luc de Lairesse, Joan Boix, entre d’altres.

L’any 2003 funda i dirigeix: Centrescènic – Escola de Dansa i Teatre de Torredembarra. Actualment la seva tasca se centra en la formació de joves ballarins per a obrir-los les portes al món professional.