Dora Cano

Dora Cano

Ballarina i graduada de la Escuela Nacional de Danza Folklórica de Mèxic, Dora Cano ha estat ballarina i solista de CIAs com el Ballet Folklórico de Amalia Hernéndez, Mexicaña de Viviana Sánches, Mexico Vivo, Yo México, Mexicanísimo, Ballet folklórico Universitario UNAM, entre d’altres. Ha estat ballarina de Port Aventura en diverses temporades y actualment participa en la CIA Pasión Azteca. També ha tingut formació en altres danses del món com la Danza del ventre, floklor argentí, danza Polinèsia, dansa contemporània i clàssica.

Paral·lelament es forma en aquelles disciplines que complementen la preparació del ballarí i l’ajuden a estar millor físicament, com són l’Entrenament en Suspensió (TRX), Aerobic Advanced y Eurotono Program, Nutrición y Herbodietética, Tonificación Muscular, especialitzant-se en el Pilates, per la seva gran aportació i gran utilitat en la preparació física del ballarí.

Tècnica especialista de la FEDA (Federació Espanyola d’Aeròbic i Fitness) ha realitzat i s’ha titulat en les formacions de Pilates Suelo I i II, obtenint també la Certificació Internacional en Pilates MAT Reformer i en Patologías Discolumbares per la ANEP (Associació Nacional d’Entrenadors de Pilates). Amb una llarga trajectoria com a entrenadora en Pilates en diferents centres de la zona com Alnatur, Body Center, Spa i Salut, Club Tennis Monterols, Club Eurollevant, Club Nàutic Salou, Real Club Nàutic Tarragona o Patronat Esportiu Hospitalet-Vandellós; també ha participat en la preparació física de ballarins de les CIAs on col·labora.