Mei Casabona

Mei Casabona

Mei Casabona és graduada en Dansa Contemporània per l’Institut del Teatre de Barcelona (2003) i Llicenciada en Pedagogia de la Dansa per la mateixa institució (2014). Ha estat part de les companyies Bebeto Cidra, amb qui guanya el 2003 el 1r premi al 17º Certamen Coreográfico de Madrid; la Companyia l’Ànonima Imperial, i ha interpretat espectacles com “Essència” o “Vivències” a diferents teatres del país.

A nivell pedagògic, ha treballat per diferents escoles i centres de dansa de Catalunya. L’any 2010 crea DansAra, Espai Municipal de Dansa de Sarral, centre de dansa que dirigeix fins juny de 2019 i on imparteix classes de dansa clàssica, contemporània, dansa creativa i salut corporal.

Casabona també exerceix com a coreògrafa, algunes de les seves peces han estat guardonades a diferents concursos tals com Certamen Internacional de Dansa Ciutat de Barcelona, Premi Beca Roseta Mauri o Premis Coreogràfics de Sant Boi, entre d’altres. Des de 2013 codirigeix, coreografia i interpreta produccions de videodansa amb Marta Arjona, havent guanyat premis a festivals de tot el món i sent projectades a certàmens tals com Bronx World Film (Nova York), FIVA (Argentina) o Chenoan Dance Film Festival (Corea). Durant els darrers anys Casabona ha actuat en solitari en esdeveniments tals com el Danseu Festival, la Nit de les Arts de Montblanc o la Nit de la Dansa a la Palmera de Tarragona entre d’altres.