Rebeca Jala

Rebeca Jala

Especialitat en Dansa Española a l’Institut del Teatre de Barcelona.

Ha rebut classes de reconeguts mestres: Mirta Pla (clàssic); Coco Comín (jazz); Juan de Juan, Belén Maya, Juan Carlos Lérida, José Manuel Álvarez i José Maldonado (flamenc), i Antonio Najarro, actual director del Ballet Nacional d’Espanya.

Ha format part de les companyies El Duende, Nacencia i Ciutat Comtal, amb les quals ha anat de gira per tot el territori espanyol amb els espectacles “Antología de la Zarzuela 90” i “Trajano”. Amb el Ballet Ojos Flamencos recorre tota la Costa Mediterrània a bord de vaixells de diferents companyies de creuers. També ha format part de la Companyia Coco Comín de dansa clàssica i de dansa espanyola i, pel que fa al jazz, ha estat membre dels ballets Jordance i Cotton Girls. Va ser cheerleader de l’equip de bàsquet del Barça F.C. la temporada 1994-1995.

Com a docent, ha impartit classes de dansa clàssica, jazz i espanyola a diferents centres de Barcelona i Tarragona, així com d’estiraments i correcció postural. Des del 2005 és professora d’iniciació a la dansa clàssica i de dansa espanyola a Centrescènic, Escola de Dansa Creu Àlvarez i a la Casa Cultural de Andalucía García Lorca del Vendrell.