BALLET I

BALLET I

CLASSES DE BALLET A PARTIR DEL 6 ANYS

La dansa clàssica és una tècnica molt precisa i això fa que sigui rica i complexa a l’hora de treballar-la. Aquestes classes estan dirigides a tots els infants i joves que vulguin gaudir de la dansa com a art, exercici i filosofia.

El cos d’un nen/jove durant el seu creixement és excessivament vulnerable, delicat i fràgil i és necessari que prengui consciencia i coneixement de la seva anatomia.

 

AVANTATGES

La dansa clàssica aporta als joves i als infants que la practiquen molts avantatges en termes de salut: tant a nivell físic com a nivell intel·lectual. A nivell físic es desenvolupen una sèrie de condicions immillorables com l’elasticitat, el to muscular, la musicalitat, la alineació de tota la cadena muscular corregint alhora les males posicions, i obtenint així una bona figura. I d’altra banda, a  nivell intel·lectual: l’alumne va desenvolupant una capacitat de concentració per a la bona execució dels exercicis, la qual va en augment a mida que va avançant  en el seu nivell tècnic i que tindrà efectes positius en els seus estudis.

Les classes que impartim a l’escola tindran el mateix rigor per a tots els alumnes, obtenint, si l’alumne és constant en el seu treball, el nivell elemental de dansa.

A l’alumne que tingui inquietuds artístiques i aptituds per poder dedicar-s’hi en un futur a nivell professional, se l’aconsellarà i orientarà adequadament.